сряда, 14 декември 2011 г.

Как да се създаде индийско семейство?

Много от нас имат желание да изградят една силна приятелска семейство: че нейният съпруг е бил винаги там, децата слушат, уважават внуци, родители не създават пречки. Всеки народ има своя цел семейството - за нещо по-добро, нещо по-лошо, но някои от нас ще струва да си план. Индия - страна на мъдри традиции и морални ценности. Известно е, че делът на разводите в индийски семейства са незначителни. Тъй като той е създаден, силно индийско семейство?
В Индия, партньор в живота, в повечето случаи родителите избират на младоженеца/булката. Трябва да се каже, че съвременните технологии са използвани в полза на древната индийска традиция. В допълнение към "уста на уста и реклами във вестници, бъдещата половинка, можете да намерите и чрез многобройните сайтове за запознанства. Той е много удобен, тъй като в параметрите за търсене можете да зададете желаната дата на раждане и каста (което е важно за съвместимостта на бъдещите съпрузи, според хороскопа), както и списък с потенциални кандидати, вече е пред вас. Инициативата, по правило, са често родителите на булката. Те активно търсят подходящ тоалет за дъщеря си, предлагайки сам по себе си.

Факт е, че в Индия булката дава много богата зестра. Размерът на зестра зависи от състоянието на младоженеца: му образование, професия, заплати, и, разбира се, на външни данни. Колкото повече млади хора печелят, толкова повече родителите плащат. Но ако мъжът е на работа в чужбина, а не и да го цени. Обикновено една зестра от около 10 000 щатски долара, и ако на младоженеца е много добра, а след това 25 000 долара. В допълнение, купуват автомобили, мебели, домакински уреди - в съответствие с изискванията на родителите на младия мъж.

Цената на една сватба е изцяло за сметка на родителите на булката. И сватбата в Индия са многобройни - от няколкостотин до хиляда гости - и празнува в голям начин. За яснота, следва да се отбележи, че средната заплата в Индия, около 100 щатски долара. До $ 80 за семейния живот, и $ 20 на месец отлага до банката за зестра за децата и за "черни дни". Така че можете да си представите, че зестра - наистина много пари от индийски стандарти.

Ето защо в Индия, по-малко жени, отколкото мъже: много хора не могат да си позволят да раждат момичета, а след това до живот да натрупат зестра. Но ако момичето е на възраст за женене, а натрупаните пари, не е толкова много, можете да потърсите повече от "евтините" ухажори. В Индия има една градация, в съответствие с които младоженецът професия е определена сума пари. По-евтини лекари и адвокати ще бъде полицията, и ако всички зестра napryazhenka, а след това дойде и рикши.

Между другото, в продължение на няколко десетилетия, като зестра в Индия е забранено със закон. Въпреки това, това не пречи на родителите на младоженеца го вземе и на булката на родителите - да се даде. За родителите на зестра за булката - нещо като гаранция, че дъщеря им ще бъдат третирани в ново семейство добре. В случай на конфликт, те могат да се скара на практика същите зестра. Младоженеца в този случай се чувства като на нещо, за продажба без право на глас. Ето защо, много напреднали хора отказват зестра, като се има предвид традицията на миналото.

Кастовата система в Индия отдавна е премахнато, в хороскопа също спрем да вярваме, но традициите са все още силни, особено в селските райони. Разбира се, има и бракове на любовта, но много рядко. В тези редки случаи, зестрата, не е платена.

Така че, родителите на момичето търсите младоженеца за дъщеря си в съответствие с техните физически способности, вероизповедание и каста. Родителите на младоженеца да реши да приеме или да отхвърли предложението. След проверка хороскопи, и младите хора показват снимки на всеки друг. Ако на този етап всички са доволни, а след това допълнително да организира кратък съпрузи следващата среща. Момчета и момичета се срещат и остава в отделна стая за 50-10 минути, през които следния разговор: "Харесва ли ме?" - "Да. И аз ви казвам? "-" Да. " Сватба очертават няколко месеца, през който бъдещите съпруг и съпруга да се обадя, писане, се срещат в дома на булката в присъствието на родителите си. В съвременните прогресивно семейство, те могат дори да живеят заедно.

Момичето преди брака трябва да остане невинен, невинен трябва да бъде и младоженеца. Въпреки че мъжете нарушение на тази забрана няма да доведе до нищо сериозно, но все пак около 30 процента от младите хора остават девствени до брака, тя е дори 30 или 32. Всичко зависи от това семейство образование.

От детството, индианците се казва, че съпруга/съпруг - човек, който трябва да се предаде напълно, без следа, така че не се губи за останалите. В големите градове преди сватбата могат да се срещнат с един човек/момиче да им хареса, но "не глупав". Е, така или иначе се оженят родителите си.

След сватбата, булката става пълноправен член на семейството човек и дори и след смъртта му продължава да живее с близките си. Тя буквално живее мъжа си, прави всичко за неговото щастие: рокля, рокли, се държи както той иска. Вместо това, той също се опитва да я прави щастлива: работим упорито, за жена си и децата в нещо от което се нуждаех, свободно време прекарва в семейството. За индийския жена от съпруга си - това е Бог. Други мъже наоколо за нея и не може да бъде, особено след като той е почти в ръцете на потребителя. Предателство в индийски експулсиран семейство.

Разводът се смята за голям грях, както и много редки. Индийски брак - един взаимни отстъпки и компромиси. Взаимоотношения изградена на взаимно уважение. Съпрузите са желанията на всеки друг и направи всичко възможно за взаимно щастие. Те не търпят помежду си, те се адаптират към всяка друга страна, винаги готов да се промени нещо в себе си, за да си партньор, дори повече късмет. В крайна сметка, брак по любов е изградена на емоция, а уредения брак се основава на трезвия изчисление.

Като правило, индианците живеят в голямо семейство от три или четири поколения и са на обща домакинство. За да видите големия слушат, те питам за съвет. От детството, индианците са научени да спазват техните родители, им се подчиняват всички безрезервно. Всичко това прави за техните родители - за тяхно добро, така че винаги трябва да бъдем благодарни на тези, които са дали живота си. Следва да се отбележи, че пенсионно осигуряване в Индия плащат само държавните служители, така че децата да растат с разбирането, че те са отговорни за съдържанието на техните родители в напреднала възраст.

info: http://statija.pp.ua/

Няма коментари:

Публикуване на коментар