Печени хрупкави картофи
Продукти:
500 гр картофи
Панировка:
3 - 4 с л царевично брашно
1 ч л къри
1 ч л лют или сладък червен пипер
1 с л фикс за пиле с чесън
1 ч л сушена чубрица, черен пипер, сол на вкус.
- Зехтин
Приготвяне:
Картофите сварете небелени.
Продуктите за панировката смесете в купа.
Готовите картофи обелете и нарежете на четири или повече ако са по-големи.
Застелете дъното на тавичка с пекарска хартия.
Картофите потапяте в панировката и подреждате на един пласт в тавичката.
Залейте със струя зехтин и печете на 250* С до златисто.
Сервирайте като гарнитура или със някакъв майонезен соc.из: http://vkusnoikrasivo.com
Няма коментари:
Публикуване на коментар