вторник, 8 март 2011 г.

Тюрбан – хитът на лято 2011


Тюрбанът направи своя първи дебют още на Седмицата на модата в Париж през 2007 г. Тогава модна къща „Прада” (Prada) представи най-новото си виждане за аксесоарът шал, но не увит около врата, а на главата.

С всеки изминал сезон обаче той добива все по-голяма популярност. Миналата година, например, редица родни звезди се довериха на тази екзотична визия. Сред тях са Николета Лозанова, Преслава, Мария, Теодора, Цветелина Янева и още много други.

Според модните експерти обаче, докато миналото лято тюрбанът все още бе онзи ексцентричен аксесоар, който само най-смелите можеха да си позволят, то тази година той ще се подвизава по главите на все повече жени.

Ето защо ти предлагаме няколко забавни модни решения за това как да го поставяш през идното лято.

Съчетай го с тоалета си
Вземи идеята от Кейт Мос като избереш шал в сходен цвят като роклята си.

Пробвай с пусната коса
Обикновено тюрбанът прикрива косите ни, но защо не пробваш да го носиш само като шапчица, изпод която се подават небрежни букли. Точно както модната икона Сара Джесика паркър

Бъди различна
Нека шалът бъде онзи акцент в облеклото ти, който да привлече погледите на случайните минувачи дори в дъждовните пролетни и летни дни. Облечи топлият непромокаем шлифер и избери тюрбан в цветовете на дъгата.

Афро и етно
Тази година особено модерни ще бъдат афро и етно мотивите. Избери шарен шал и съчетай с едри дървени бижута. Дрехите нека бъдат повлияни от цветовете върху главата ти.

Елегантна с тюрбан


Кой е казал, че елегантността и тюрбана не могат да вървят ръка за ръка? Този сезон виждаме, че това е напълно възможно. Съчетай костюма с тюрбан от фина материя в кралско синьо. Нека обувките й коланът ти също бъдат в този величествен и особено модерен за сезона цвят.

източник: http://sin.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар